Patoy92@Gmail.COm

Rabu, 13 Julai 2011

binatang hijau yang suka curi telur burung..

Assalammualaikum..






korang tahu x binatang ape paling suka curi telur burung?..hah..xtahu ke??gua dah jangka dah IQ korang ni rendah ckit dari gua..hehehe!!  Biar Gua habaq kat korang semua. Binatang yang paling suka curi telur burung ialah BABI..hehehee..
Aik!!!..kenapa pulak muka korang berkerut?xpercaya ke yang babi ni suka curik telur burung??..kalau x percaya korang boleh test lah di kandang yang berdekatan.hiihi...Gua bukan tipu punya orang ma!!

Tapi Gua nak bagitahu satu lah,..babi yang suka curi telur nie bukan babi biasa..babi ni jenis babi hijau..(nama saintifik: Khinziracome greenabo),,nama saintifik nie aku tipu jek..hahaha...usha bawah nie!

hahhahaha..Korang tengok ni...babi ni lah yang selalu curik telur burung??macam mana? Gua memang dah lama geram dah ng binatang hijau ni..muka menyakitkan hati...rasa nak pukul jek..korang tengok lah binatang nie senyum..pergghhhhhh..geram2 kan?

KORANG GERAM X?

Kalau korang geram korang pukol lah..Tapi kalau korang nak pukol benda alah nie...Korang kena instal dulu game ANGRY BIRDS..ahahha..dalam game tu nanti korang pukol lah binatang nie sepuas hati korang...Gua pun dalam proses nak pukol Raja dia yang dah siap2 pakai mahkota..(mahkota raja hijau tu dah retak dah..hidung dia pon dah berdarah gua belasah)

Bawah nie konco-konco babi hijau yang wajib korang belasah sampai lumat!!..

..hahaa...Nak pukol pon kena mintak bantuan burung-burung yang telah menjadi mangsa ragut si hijau nie..



ok kan? korang dah berkenalan dengan haiwan nie..korang try lah..START main..kita tengok sapa boleh dapat markah tinggi..tapi gua pasti korang semua xboleh celen gua yang terer nie..ahhaha









p/s: Gua suka burung yang besar warna hitam yang boleh bomb..haha..korang pulak???????

p/s: Lagi satu..game nie hanya layak dimainkan oleh orang yang kuat iman n penyabar..kalau rasa diri kurang ciri2 tu boleh lah mengundur diri daripada bermain game ini..hahha...(bukan ape..Gua xnak laptop korang meletup, koyak rabak, pecah memocah time korang main game nie nanti.)..

Asalamualaikum...

1 ulasan:

  1. hihi..suka min..tp takut ketagih..^^
    jom singgah blog wana

    BalasPadam